Política de reserves de grup

La utilització d’aquests serveis suposarà la plena acceptació, d’aquesta Política de Reserves i de la Política de Privacitat de GRUP AGORA.

RESERVA AL NOSTRE RESTAURANT

Per fer la pre-reserva, l’usuari haurà de facilitar tota la informació sol·licitada sobre el dia i hora que voleu acudir a l’establiment, número de comensals i persona de contacte. Així mateix, haurà de facilitar un número de targeta de crèdit/dèbit on es realitzarà un càrrec de cinquanta euros per taula (50 €/taula reservada) com a garantia de la reserva. Aquesta quantitat serà descomptada del tiquet final. La transmissió de dades de la targeta es farà mitjançant la plataforma Redsys de pagament segur.

Un cop sol·licitada la reserva, rebrà un e-mail de confirmació al correu electrònic que hagi facilitat al formulari de reserva. Si no ho rebeu, poseu-vos en contacte amb l’establiment. No s’admet cap reserva que no hagi estat degudament confirmada.

CANCEL·LACIÓ

El client pot en tot moment cancel·lar o modificar la seva reserva contactant directament amb el Restaurant, cas en què se li tornarà el senyal cobrat sempre que faci la cancel·lació amb una antelació de 24 hores. En cas que el client no es presenti sense previ avís (24 hores), no es tornarà la quantitat cobrada com a garantia de la reserva. El marge de tolerància estipulat per a retards a les reserves és de 15 minuts. Transcorregut aquest temps, entendrem que renuncia a la reserva.

En cas que el client acudeixi a l’establiment amb més comensals dels indicats a la reserva, el restaurant no es compromet a atendre la reserva.

En cas que l’establiment no pugui atendre la seva reserva degudament confirmada, per causes imputables a aquest o per causa de força major, se li retornarà el senyal cobrat.

Actualitzada a 2 de març de 2023