gastronomia

L’experiència i la mà del xef Jordi Vilà, un dels màxims representants de la cuina catalana i Premi Nacional de Gastronomia 2021, també les trobaràs a Casa Moritz.

Vilà se situa al capdavant de l’oferta gastronòmica de la cerveseria, amb una carta formada per les grans fites de la Fàbrica Moritz Barcelona i amb la cervesa com a epicentre d’uns plats elaborats íntegrament al local.

A Casa Moritz trobaràs els plats més aclamats de la Fàbrica Moritz Barcelona, on no hi faltarà el picantó a la Moritz, el gran amfitrió de la carta. Es tracta d’un pollastre petit, de carn saborosa i tendra, que se serveix amb una llauna de cervesa dins.

Foto 2
Foto 3

No hi faltaran les cèlebres flammkuchen, les croquetes, les braves ni les ensaladilles. Tampoc els entrepans gastronòmics, plats com els macarrons gratinats, mandonguilles elaborades amb cervesa negra i els musclos al vapor de Moritz 7.

Per respondre als desitjos dels qui busquen propostes més healthy als plats més populars, els hem donat una pàtina més saludable, amb amanides i plats vegans com el tombet mallorquí.

menjar

Vols consultar la carta? Fes click aquí!

Beguda

Vols consultar la carta de begudes? Fes click aquí!

MENÚ

Consulta aquí els menús que tenim per a grups.

Contacte