Les nostres cerveses

Formar part de Cerveses Moritz té avantatges, i un d’ells és poder gaudir al nostre bar de totes les varietats de cerveses clàssiques i una selecció de cerveses fresques sense pasteuritzar que ens arriben directament de la Fàbrica Moritz Barcelona. Una delícia.

Moritz Fresca

Transportades directament de la Fàbrica Moritz Barcelona a Casa Moritz, podreu gaudir d’una selecció de cerveses fresques sense pasteuritzar.

Moritz_7_Fresca_Imatge_min

MORITZ WHIPA.

Ja no cal una màquina del temps per descobrir la Moritz del futur. Per això tenim la Moritz WHIPA, la primera cervesa elaborada pels mestres cervesers del demà. Ataronjada, d’amargor notòria i amb aromes de plàtan i fruita tropical, aquesta Wheat IPA elaborada conjuntament amb estudiants de la Universitat de Lleida, té un gust que oscil·la entre el dolç de les maltes de blat, el mango i la guaiaba i un lleuger punt àcid al retrogust. Què esperes per tastar-la? 

moritz_original.png

Moritz Original.

La clàssica, la nostra primera fresca i la més coneguda. De color daurat pàl·lid amb escuma blanca, flonja i abundant, amb notes dolces de malta i cereals i una intensa presència del llúpol. Elaborada amb una malta extrapàllida i un dels llúpols aromàtics més reconeguts mundialment, el llúpol de Saaz.

moritz_original.png

Moritz Matrimoni.

A Moritz estem de celebració perquè hem unit en matrimoni el món de la cervesa i del vi en una cervesa que no deixarà indiferent a ningú. Reinterpretant un estil de cervesa italià, hem recollit el millor dels dos mons. Com? Doncs fermentant amb llevat de cava una barreja de most de cervesa i de most de vi. El resultat és una cervesa (amb totes les lletres) que recorda als vins blancs naturals “frizzanti”.

moritz_7.png

Moritz 7.

Quan el mestre cerveser la va tastar va preguntar: “Quina és?”. “La del tanc 7”, li van respondre. Havien trobat la cervesa amb el cos i el gust que estaven buscant. 100% Malta. Força i Caràcter. Per gaudirla també sense pasteuritzar acabada de sortir del tanc on va sorgir tot.

moritz_epidor.png

Moritz Epidor.

Cervesa triple malta caracteritzada per un cos compacte i un color únic. El seu sabor està marcat per les maltes caramel·litzades i lleugers tocs afruitats procedents de la fermentació. Tot caràcter, intensitat i expressió aromàtica de la malta. Amb el seu cos i el procés de fermentació de llarga durada s’obté una experiència intensa amb un extra de potència.

moritz-negra.png

Moritz Negra.

Cervesa sense filtrar de color negre intens a causa de les seves maltes i ordi torrefactes, amb lleugers tocs de fruita groga madura. Amb una escuma densa, fina i adherent, ens permet gaudir de l’aroma torrada que ens trasllada al món del cafè i del cacau, amb matisos de regalèssia i lleugeres notes fumades.

moritz-fresca-red-ipa.png

Moritz Red IPA.

Cervesa amb caràcter de llúpol i amargor notable. Hi predominen les aromes de llúpol florals i herbàcies, i de caramel, cafè i fruita seca aportades pel torrat de les maltes.

Moritz clàssiques

La primera cervesa de Barcelona, des de 1856, no podía faltar a la nostra nova cerveseria.

Moritz Original.

La nostra primera cervesa, la més popular, la que es beu a l’hora de l’aperitiu a la Barceloneta o en un brindis d’última hora en algun bar de l’Eixample, la Plana de Vic o fins i tot a Mallorca o Andorra. Tipus Pilsner, però també tipus Barcelona. Agradable, daurada, d’escuma flonja i abundant, com aquesta ciutat.

Moritz 7.

Quan el mestre cerveser la va tastar va preguntar: “Quina és?”. “La del tanc 7”, li van respondre. Havien trobat la cervesa amb el cos i el gust que estaven buscant. La nostra última creació té tota la intensitat d’una 100% malta. Força i caràcter.

Moritz Epidor.

La nostra cervesa més radical. Intensa, aromàtica i macerada amb malta caramel. Mira que sona bé, això: ‘Malta caramel’. Doncs si sona bé, imagina-te’n el gust. Té un cos compacte i un color inconfusible que aporta una experiència intensa i potent. És clar que… quina experiència no ho és a Barcelona.

Moritz 0,0.

Què en penses de la cervesa 0,0? Les que has tastat fins ara et semblen suaus? Doncs preparat per fer un reset i començar de zero zero perquè la nova Moritz 0,0 ve carregada de sabor a cervesa cervesa, la que a tu t’agrada. Ah, a més de tenir més cos i sabor també té zero sucre i això no ho trobaràs en cap altra.

Moritz Radler.

Sí, hem agafat una Moritz clàssica i li hem afegit suc de llimona 100% natural. Tu agafa-la i afegeix-li un capvespre, un grup d’amics, una terrasseta, alguna cosa per picar, vistes al mar o el que et doni la gana, perquè sincerament, la Moritz Radler és tan equilibrada que demanar-ne una no és que sigui una bona elecció, és que és una decisió genial.

Moritz Red IPA.

D’acord, no hem estat els primers a tenir una IPA, però en tenim una amb caràcter de llúpol i amargor notable i persistent, i amb aromes predominants de llúpol florals i herbàcies, i de caramel, cafè i fruita seca aportades pel torrat de les maltes. Vaja, que sí, que està pensada per demanar-la de dues en dues.