Les nostres cerveses
Formar part de Cerveses Moritz té avantatges, i un d’ells és poder gaudir al nostre bar de totes les varietats de cerveses clàssiques i una selecció de cerveses fresques sense pasteuritzar que ens arriben directament de la Fàbrica Moritz Barcelona. Una delícia.
Moritz Fresca
Transportades directament de la Fàbrica Moritz Barcelona a Casa Moritz, podreu gaudir d’una selecció de cerveses fresques sense pasteuritzar.
Moritz 7.
Quan el mestre cerveser la va tastar va preguntar: “Quina és?”. “La del tanc 7”, li van respondre. Havien trobat la cervesa amb el cos i el gust que estaven buscant. 100% Malta. Força i Caràcter. Per gaudirla també sense pasteuritzar acabada de sortir del tanc on va sorgir tot.
Moritz Original.
La clàssica, la nostra primera fresca i la més coneguda. De color daurat pàl·lid amb escuma blanca, flonja i abundant, amb notes dolces de malta i cereals i una intensa presència del llúpol. Elaborada amb una malta extrapàllida i un dels llúpols aromàtics més reconeguts mundialment, el llúpol de Saaz.
Moritz Epidor.
Cervesa triple malta caracteritzada per un cos compacte i un color únic. El seu sabor està marcat per les maltes caramel·litzades i lleugers tocs afruitats procedents de la fermentació. Tot caràcter, intensitat i expressió aromàtica de la malta. Amb el seu cos i el procés de fermentació de llarga durada s’obté una experiència intensa amb un extra de potència.
FRESQUÍSSIMA.
Directa del camp al tanc, i del tanc al teu got. Acabada de fer, aquí i ara. Et presentem “la fresquíssima de Moritz”, una cervesa fresca elaborada amb el llúpol més fresc. Recollit al matí del camp i afegit poques hores després al tanc perquè tastis una frescor única. Fresca, fresca i fresca, ho hem dit moltes vegades, però és que és la més fresca del món. Tèrbola, amb aromes afruitades i d’escuma blanca. Salut!
Moritz Negra.
Cervesa sense filtrar de color negre intens a causa de les seves maltes i ordi torrefactes, amb lleugers tocs de fruita groga madura. Amb una escuma densa, fina i adherent, ens permet gaudir de l’aroma torrada que ens trasllada al món del cafè i del cacau, amb matisos de regalèssia i lleugeres notes fumades.
Moritz Red IPA.
Moritz clàssiques
La primera cervesa de Barcelona, des de 1856, no podía faltar a la nostra nova cerveseria.
Moritz Original.
La nostra primera cervesa, la més popular, la que es beu a l’hora de l’aperitiu a la Barceloneta o en un brindis d’última hora en algun bar de l’Eixample, la Plana de Vic o fins i tot a Mallorca o Andorra. Tipus Pilsner, però també tipus Barcelona. Agradable, daurada, d’escuma flonja i abundant, com aquesta ciutat.
Moritz 7.
Quan el mestre cerveser la va tastar va preguntar: “Quina és?”. “La del tanc 7”, li van respondre. Havien trobat la cervesa amb el cos i el gust que estaven buscant. La nostra última creació té tota la intensitat d’una 100% malta. Força i caràcter.
Moritz bruta sense filtrar.
Moritz bruta sense filtrar, recupera el mètode tradicional d’elaboració sense filtrar per a elaborar una cervesa única que destaca per la malta, el llúpol i el llevat en suspensió. Una barreja de tradició i modernitat, amb un sabor sense filtres per a tots aquells amants de la cervesa que vulguin gaudir d’una nova experiència cervesera en qualsevol moment. Consumeix-la com tu vulguis, dona-li la volta o no ho facis, o només fins a la meitat. El sabor sempre serà el mateix. Les coses clares i la Moritz bruta.
Moritz Epidor.
La nostra cervesa més radical. Intensa, aromàtica i macerada amb malta caramel. Mira que sona bé, això: ‘Malta caramel’. Doncs si sona bé, imagina-te’n el gust. Té un cos compacte i un color inconfusible que aporta una experiència intensa i potent. És clar que… quina experiència no ho és a Barcelona.
Moritz 0,0.
Què en penses de la cervesa 0,0? Les que has tastat fins ara et semblen suaus? Doncs preparat per fer un reset i començar de zero zero perquè la nova Moritz 0,0 ve carregada de sabor a cervesa cervesa, la que a tu t’agrada. Ah, a més de tenir més cos i sabor també té zero sucre i això no ho trobaràs en cap altra.
Moritz Radler.
Sí, hem agafat una Moritz clàssica i li hem afegit suc de llimona 100% natural. Tu agafa-la i afegeix-li un capvespre, un grup d’amics, una terrasseta, alguna cosa per picar, vistes al mar o el que et doni la gana, perquè sincerament, la Moritz Radler és tan equilibrada que demanar-ne una no és que sigui una bona elecció, és que és una decisió genial.