La família Moritz creix, i el desembre del 2021 obrim el nostre tercer establiment en un dels carrers més cèntrics i emblemàtics de la ciutat: la Rambla de Catalunya. Casa Moritz és un espai de 300 m², amb terrassa exterior, amb cuina semioberta i amb un horari que cobreix tots els àpats. La cervesa que brolla dels sortidors també és escandalosament fresca i sense pasteuritzar, ja que procedeix directament de la Fàbrica Moritz Barcelona
Casa Moritz arriba 10 anys després de la inauguració de la Fàbrica Moritz Barcelona, el flagship de la marca, i aquí hi trobaràs una mostra del millor de la Fàbrica en petit format: la cervesa fresca, les receptes signades pel xef Jordi Vilà, tastos de les varietats de Moritz i marques convidades, disseny made in Barcelona i un amor absolut per la cultura cervesera que es notarà, fins i tot, en la decoració i el mobiliari que vestiran la Casa.
La decoració d’una llar diu molt de qui l’habita, i Casa Moritz n’és un exemple. La cervesa és l’element vertebrador del nou local de la Rambla de Catalunya, i, com ja passa amb la Fàbrica Moritz Barcelona, l’espai és un manifest de tot el que implica la cultura cervesera. Els tons càlids ens recorden els colors de les varietats Moritz, i s’han respectat els materials, com ara l’estany i el metall, a més d’integrar elements com la pissarra.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!